Bătaie în sediul Poliţiei in Petroşani între doi scandalagii: un poliţist a fost lovit

  • Doi bărbaţi care au avut un conflict în trafic în data de 15 februarie au mers marţi la Poliţia Petroşani, judeţul Hunedoara, unde ar fi trebuit să fie audiaţi în prezenţa avocaţilor.
  • Între cei doi însă a izbucnit un nou conflict în urma căruia un poliţist a fost lovit.
154 afișări
Imaginea articolului Bătaie în sediul Poliţiei in Petroşani între doi scandalagii: un poliţist a fost lovit

La sediul Poliţiei Municipiului Petroşani s-a prezentat marţi dimineaţa un bărbat de 54 de ani, din Petroşani, însoţit de avocatul său. Acesta urma să fie audiat în cadrul unui dosar penal, ca urmare a unui scandal în trafic, care a avut loc în 15 februarie, în Petroşani.

După doar câteva minute, la sediul Poliţiei a venit şi =un bărbat de 39 de ani, din Petroşani, împreună cu avocatul său, acesta fiind individul cu care bărbatul de 54 de ani avusese conflictul din 15 februarie. Şi acesta fusese citat pentru audiere, în cadrul aceluiaşi dosar penal.

„În timp ce ofiţerul de serviciu înregistra persoanele menţionate în registrul de acces al persoanelor în sediul Poliţiei, între bărbatul de 39 de ani şi cel de 54 de ani a avut loc un schimb verbal de replici, motiv pentru care bărbatul de 54 de ani a fost invitat să aştepte într-o sală de la parterul clădirii. La un moment dat, bărbatul de 39 de ani s-a îndreptat către cel de 54 de ani, pe care l-a lovit, iar în timpul altercaţiei a intervenit un agent de poliţie din cadrul Birou Investigaţii Criminale Petroşani, pentru a-i despărţi cei doi, poliţistul fiind împins de bărbatul de 54 de ani şi lovit de cel de 39 de ani”, transmite Poliţia Hunedoara.

Între cei doi au intervenit, ulterior, mai mulţi poliţişti care i-au separat şi i-au dus în birouri diferite, pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz a fost informat Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani, în vederea luării măsurilor legale, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici