Bătaie în stradă lângă Bucureşti. Trei persoane au ajuns la spital

  • Bătaie ca-n filme, în noaptea de marţi spre miercuri, în satul Glina, din judeţul Ilfov.
  • Trei persoane au ajuns la spital, după ce două familii s-au bătut pe străzile din localitate.
528 afișări
Imaginea articolului Bătaie în stradă lângă Bucureşti. Trei persoane au ajuns la spital

Poliţie Ilfov a fost sesizată că în satul Glina este în desfăşurare un conflict între mai multe persoane.

Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni şi Pantelimon au ajuns după conflict acolo, însă au găsit o femeie şi doi bărbaţi răniţi, rezultând „indicii pertinente cu privire la faptul că au fost implicaţi în conflict”.

Din primele verificări, a rezultat faptul că 4 persoane ar fi rănite, două dintre acestea fiind transportate cu ambulanţa la un spital din Bucureşti, o persoană a mers cu maşina proprie, iar o persoană a refuzat deplasarea la spital.

Poliţiştii au identificat 11 persoane implicate în incident şi au condus la sediul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni 5 persoane.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii ilfoveni pentru stabilirea cauzelor care au dus la conflict, precum şi în vederea stabilirii cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici