Bătaie în TRAFIC. Un bărbat i-a reproşat unui şofer că nu i-a acordat prioritate pe zebră

Trei bărbaţi au ajuns la Poliţie duminică, după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din Târgu-Jiu, unul dintre ei reproşând altuia, aflat la volanul unei maşini, că nu i-a acordat prioritate pe trecerea de pietoni. Cei trei au primit o amendă de câte 200 de lei.

3199 afișări
Imaginea articolului Bătaie în TRAFIC. Un bărbat i-a reproşat unui şofer că nu i-a acordat prioritate pe zebră

Bătaie în TRAFIC. Un bărbat i-a reproşat unui şofer că nu i-a acordat prioritate pe zebră

Potrivit IPJ Gorj, un pieton care traversa strada alături de rudele sale, pe trecerea de pietoni din faţa Colegiului Naţional ”Spiru Haret”, ar fi cerut explicaţii unui şofer care nu i-a acordat prioritate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că totul a pornit de la un bărbat de 37 ani din Târgu-Jiu, care traversa strada pe trecerea de pietoni, iar un şofer nu a oprit pentru a-i da prioritate.

Şoferul în vârstă de 28 ani, un pasager în vârstă tot de 28 ani şi bărbatul care avea prioritate s-au luat la bătaie, însă un echipaj de Poliţie a reacţionat imediat şi a aplanat conflictul.

Cei trei au fost duşi la Poliţie şi amendaţi cu câte 200 lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi provocare şi participare la conflict.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici