Bătaie într-un bar, din motive electorale. Printre victime, o femeie lovită cu bestialitate - VIDEO ŞOCANT

Patru bărbaţi acuzaţi că i-au bătut pe angajaţii şi clienţii unui bar din localitatea braşoveană Ticus, administrat de rude ale actualului primar, sunt audiaţi de poliţişti.

1001 afișări
Imaginea articolului Bătaie într-un bar, din motive electorale. Printre victime, o femeie lovită cu bestialitate - VIDEO ŞOCANT

Bătaie într-un bar, din motive electorale. Printre victime, o femeie lovită cu bestialitate - VIDEO ŞOCANT

Potrivit site-ului stirileprotv.ro, victimele susţin că agresorii ar fi fost trimişi de către fostul edil, care ar vrea să-şi recâştige fotoliul de primar.

Poliţiştii braşoveni urmează să vizioneze imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din localul respectiv, potrivit cărora barmaniţa a fost cea atacată prima, fiind lovită cu un pahar în cap, trântită la pământ şi călcată în picioare.

Imaginile mai arată cum un alt bărbat a primit câţiva pumni în faţă, în timp ce alţi trei bărbaţi au fost loviţi de alt atacator care, înainte să îi lovească, şi-a dat haina jos ca să fie comod şi ca să intimideze victimele.

Alţi doi bărbaţi au lovit şi restul oamenilor din local, unii dintre aceştia reuşind să fugă afară, unde au fost urmăriţi de către agresori şi loviţi din nou.

Toţi cei patru agresori au fost reţinuţi şi sunt, în prezent, audiaţi la Poliţie.

Candidatul acuzat că s-ar afla în spatele conflictelor spune că nu el a comandat agresiunea, mai informează stirileprotv.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici