Bătaie între mai multe persoane într-o sală de jocuri de noroc din Dâmboviţa

Mai multe persoane s-au luat la bătaie cu bâte şi lopeţi într-o sală de jocuri de noroc din comuna Potlogi, satul Romaneşti, judeţul Dâmboviţa. Patru bărbaţi au fost reţinuţi.

327 afișări
Imaginea articolului Bătaie între mai multe persoane într-o sală de jocuri de noroc din Dâmboviţa

Bătaie între mai multe persoane într-o sală de jocuri de noroc din Dâmboviţa

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Titu au fost sesizati cu privire la faptul că, într-o sală de jocuri, din comuna Potlogi, sat Romanesti, este un conflict între mai multe persoane.

Potrivit cercetărilor făcute de poliţişti, patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, din localitate, ar fi pătruns în sala de jocuri, având obiecte contondente, respectiv bâte şi lopeţi. Aceştia ar fi agresat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani.

Faţă de cei patru bărbaţi a fost dispusă, sâmbătă, măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici