Bătaie pe banii europeni pentru şomeri! Ce fonduri UE mai sunt disponibile pentru sprijinirea angajărilor?

Pentru că la nivel guvernamental, variantele propuse pentru reintegrarea şomerilor pe piaţa muncii sunt aproape inexistente, singura soluţie pentru cei care îşi caută un loc de muncă sau pentru angajatorii care vor să încadreze şomeri este să apeleze la fondurile europene. Programul pentru dezvoltarea resurselor umane este unul dintre cele mai generoase, Uniunea acordând României peste 3,5 miliarde de euro, până în 2013, pentru formare profesionala şi reconversie ori pentru angajarea şomerilor.

19 afișări
Imaginea articolului Bătaie pe banii europeni pentru şomeri! Ce fonduri UE mai sunt disponibile pentru sprijinirea angajărilor?

Bataie pe banii europeni pentru someri! Ce fonduri UE mai sunt disponibile pentru sprijinirea angajarilor? (Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Dacă în majoritatea domeniilor, autorităţile se plâng că absorbţia fondurilor europene se apropie de catastrofă, Ministerul Muncii nu poate spune că nu are clienţi pentru banii de la UE pentru şomeri.

Aşa se face că o linie de finanţare pentru recalificarea şomerilor din mediul rural s-a închis în aceeaşi zi în care a fost deschisă, din cauza multitudinii de proiecte depuse, a căror valoare cerută pentru finanţare a depăşit cu mult suma disponibilă.
Citeşte mai multe despre banii europeni pentru şomeri pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici