Bătaie violentă pe o stradă din Galaţi. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră amplasată pe un bloc. VIDEO

Un incident violent s-a produs pe o stradă din oraşul Galaţi. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu o bâtă în cap, iar poliţiştii au aflat că este vorba despre un conflict între doi oameni ai străzii.

3747 afișări
Imaginea articolului Bătaie violentă pe o stradă din Galaţi. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră amplasată pe un bloc. VIDEO

Bătaie violentă pe o stradă din Galaţi. Întreaga scenă a fost filmată de o cameră amplasată pe un bloc. Sursă video: Radio Pro Lider FM

Întreaga scenă a fost filmată de o cameră amplasată pe un bloc. Incidentul a fost anunţat la numărul unic 112 de un trecător care a văzut scena de violenţă. Potrivit imaginilor, doi bărbaţi se ceartă pe stradă şi unul dintre ei îl loveşte cu bâta în cap pe celălalt. Victima cade pe carosabil, iar agresorul dispare între blocuri, nefiind încă identificat de poliţişti.

Din primele cercetări, se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost.

„A fost un conflict spontan pe o stradă din oraş. Doi bărbaţi au fost implicaţi, unul dintre ei l-a lovit pe celălalt cu un obiect contondent în zona capului. Acesta a căzut şi apoi a fost transportat la spital, este în comă indusă. Victima a fost identificată, este un bărbat de 48 de ani, persoană fără adăpost. Din primele cercetări, se pare că agresorul este tot o persoană fără adăpost. Intervenţia a fost făcută în urma unui apel la 112, un bărbat a sunat şi a anunţat ce s-a întâmplat. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

La faţa locului au intervenit echipaje de la Poliţie, Jandarmerie şi Ambulanţă. Poliţiştii au anunţat că încadrarea juridică a faptei se poate schimba în tentativă de omor dacă expertiza medico-legală va stabili că loviturile primite de victimă au fost de natură să îi pună viaţa în pericol.

Sursă video: Radio Pro Lider FM

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici