Bătrân de 93 de ani, mort în timpul unui incendiu provocat de jarul căzut din sobă

Un bărbat de 93 de ani a murit, luni, în timpul unui incendiu provocat, probabil, de jarul căzut din sobă, anunţă ISU Neamţ.

123 afișări
Imaginea articolului Bătrân de 93 de ani, mort în timpul unui incendiu provocat de jarul căzut din sobă

„La ora 13:21 pompierii au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă situată în comuna Urecheni. La locul solicitării au fost alocate forţe şi mijloace de intervenţie de la Detaşamentul de pompieri Târgu-Neamţ şi SVSU Urecheni”, potrivit ISU Neamţ.

Pompierii transmit că la sosirea primelor echipaje de intervenţie incendiul se manifesta generalizat în interiorul şi la acoperişul casei cu posibilitatea propagării la anexele gospodăreşti.

„Concomitent cu acţiunile pentru localizarea şi lichidarea incendiului s-a constituit o echipă de căutare-salvare pentru căutarea unei persoane care se presupunea că se află în locuinţă. Din păcate, în interiorul unei camere a fost găsit trupul carbonizat al unui bărbat de 93 de ani. După stingerea incendiului, pompierii au stabilit cauza probabilă de producere a acestuia ca fiind jarul căzut din sistemele de încălzire”, se menţionează în finbalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici