Bătrân mort după ce a fost tras de un tractor cu funia cu care avea legate două vaci

Un bătrân de 73 de ani, din localitatea vasluiană Rafaila, a murit, vineri, în urma unui accident petrecut pe un drum din sat, după ce a fost tras de un tractor cu funia cu care avea legate două vaci pe care intenţiona să le ducă la păscut.

321 afișări

Potrivit cercetărilor desfăşurate de poliţiştii vasluieni, bătrânul mergea cu vacile pe cele două margini ale drumului, animalele fiind legate între ele cu o funie. Pentru a putea ţine animalele sub control, proprietarul acestora şi-a legat unul din capetele funiei de mână, însă fără a realiza pericolul la care se expune.

"La un moment dat, pe drumul pe care se deplasa bătrânul a apărut un tractor, condus de un bărbat de 38 de ani, care a intenţionat să treacă printre cele două bovine, fără a observa că acestea sunt legate între ele. Autovehiculul a agăţat funia şi, implicit, l-a tras şi pe bătrân, care a căzut pe carosabil, lovindu-se la cap. În urma traumatismului puternic suferit, victima a decedat pe loc", a declarat, vineri, responsabilul mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Loredana David.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele şoferului de tractor pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici