BĂTRÂN omorât în bătaie de chiriaşul care trebuia să îl îngrijească

Un bărbat în vârstă de 82 de ani, din Medgidia, judeţul Constanţa, a murit, după ce a fost bătut de cel pe care îl găzduia şi care se angajase că o să îl îngrijească la bătrâneţe. Agresorul a fost reţinut, iar marţi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

1855 afișări
Imaginea articolului BĂTRÂN omorât în bătaie de chiriaşul care trebuia să îl îngrijească

Un bătrân, omorât în bătaie de chiriaşul care trebuia să îl îngrijească

Potrivit poliţiştilor constănţeni, incidentul s-a petrecut în urmă cu aproape două săptămâni, în casa bărbatului de 82 de ani. Chiriaşul său, un bărbat de 31 de ani, Marius Pocovnicu, l-a bătut crunt, pe fondul unui conflict spontan.

Poliţiştii spun că Pocovnicu, împreună cu concubina sa ar fi trebuit să aibă grijă de bătrân, dar în 13 iunie, acesta s-ar fi enervat întrucât bătrânul ar fi ameninţat că-i dă afară din casă, astfel că l-a bătut pe proprietarul casei, provocându-i răni grave.

„Persoana a fost internată în spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Ulterior, la data de 24 iunie, aceasta a decedat”, au precizat poliţiştii constănţeni.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale al IPJ Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz, l-au reţinut, luni seara, pe chiriaşul bătăuş pentru 24 de ore, iar marţi el va fi prezentat unei instanţe a Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă, acuzat fiind de săvârşirea infracţiunii de omor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici