Bătrână accidentată grav de o maşină, în curtea unui spital din Braşov

O femeie de 91 de ani care se afla, miercuri, în curtea Spitalului "Tractorul" din Braşov a fost accidentată grav de o maşină care aducea mâncarea pentru bolnavii din unitatea medicală.

185 afișări
Imaginea articolului Bătrână accidentată grav de o maşină, în curtea unui spital din Braşov

Bătrână accidentată grav de o maşină, în curtea unui spital din Braşov (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.00, primele cercetări ale Poliţiei arătând că şoferul unui autoturism Dacia care aducea mâncarea la spital a încercat să dea cu spatele şi nu s-a asigurat, femeia fiind prinsă sub roţile maşinii.

La locul accidentului a ajuns un echipaj de descarcerare care a scos-o pe bătrână de sub roţile autoturismului, victima primind apoi îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD.

"Femeia în vârstă de 91 de ani a fost rănită grav, suferind traumatisme la cap, braţe şi torace. Un echipaj SMURD îi acordă în acest moment îngrijiri, însă nu ştim care sunt şansele sale de supravieţuire", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, Ciprian Sfreja.

De asemenea, la Spitalul Tractorul a sosit şi o echipă de poliţişti care fac cercetări la faţa locului.

Până în prezent anchetatorii nu au stabilit dacă femeia era pacientă a spitalului sau venise în vizită la un pacient.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici