Bătrână care mergea pe marginea unui drum din Constanţa, accidentată mortal de o maşină. Şoferul a fugit

O femeie în vârstă de 84 de ani, din comuna tulceană Cerna, a fost accidentată mortal, marţi seara, în timp ce mergea pe marginea drumului. Bătrâna a fost lovită de o maşină, iar şoferul vinovat a fugit de la locul faptei.

715 afișări
Imaginea articolului Bătrână care mergea pe marginea unui drum din Constanţa, accidentată mortal de o maşină. Şoferul a fugit

O bătrână care mergea pe marginea unui drum din Constanţa a fost accidentată moral de o maşină. Şoferul a fugit

Potrivit poliţiştilor tulceni, accidentul s-a petrecut marţi seară, pe drumul judeţean 222B, în afara localităţii Cerna din judeţul Tulcea.

„Un conducător auto, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 222 B, în afara localităţii Cerna, a accidentat un pieton aflat pe partea carosabilă, iar apoi a părăsit locul faptei. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului”, au declarat reprezentanţii IPJ Tulcea, precizând că victima era o femeie în vârstă de 84 de ani şi este din Cerna.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Ambulanţei Tulcea, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul bătrânei.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru identificarea şoferului şi tragerea acestuia la răspundere. Ei au instituit filtre, atât în zonă cât şi în întreg judeţul, pentru găsirea şoferului vinovat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici