Bătrâna sinistrată din Săuceşti a primit materialele promise de Băsescu

Bătrâna sinistrată din comuna Săuceşti, judeţul Bacău, are în curte materialele de construcţie promise de preşedintele Traian Băsescu.

19 afișări
Imaginea articolului Bătrâna sinistrată din Săuceşti a primit materialele promise de Băsescu

Bătrâna sinistrată din Săuceşti a primit materialele promise de Băsescu (Imagine: Mediafax Foto)

Sofia Ionescu Rusu, în vârstă de 76 ani, a reuşit să atragă atenţia preşedintelui în timpul vizitei făcute de acesta în localitate. La prima vizită, ea i-a arătat distrugerile din gospodărie, iar la a doua l-a tras pe preşedinte de braţ pentru a-i arăta ce a mai recuperat din bunurile ei. Atunci preşedintele i-a promis ajutor.

Conform prefectului judeţului Bacău, materialele de construcţie promise de şeful statului au ajuns în curtea bătârnei.

"Au sosit bolţari, uşi, ferestre, tot ce este nevoie pentru a construi o casă cu două camere. Valoarea materialelor este de aproximativ 30.000 lei", a declarat, prefectul Claudiu Şerban.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni seară, la Realitatea TV, că va cumpăra, din banii rămaşi într-un cont de campanie deschis la referendumurile din 2007, materialele necesare pentru construcţia unei case pentru o bătrână din judeţul Bacău rămasă fără locuinţă în urma inundaţiilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici