Bătrânul care l-a huiduit pe Iliescu, amendat cu 200 de lei

Bărbatul care l-a huiduit pe fostul preşedinte Ion Iliescu la manifestările de comemorare din Piaţa Revoluţiei a fost amendat cu 200 de lei, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan.

26 afișări
Imaginea articolului Bătrânul care l-a huiduit pe Iliescu, amendat cu 200 de lei

Bătrânul care l-a huiduit pe Iliescu la ceremoniile din Piaţa Revoluţiei, amendat cu 200 de lei (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Comisarul Christian Ciocan a precizat că, după incidentul din Piaţa Revoluţiei, bărbatul a fost dus la sediul Secţiei 1 Poliţie, unde poliţiştii i-au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei şi l-au amendat cu 200 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a adăugat că poliţiştii nu au date din care să reiasă că fostul preşedinte Ion Iliescu a fost lovit cu ouă în timpul manifestărilor de comemorare a eroilor revoluţiei, organizate în Piaţa Revoluţiei.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a fost huiduit din nou, luni dimineaţă, la manifestările de comemorare a eroilor revoluţiei din Piaţa Revoluţiei, de un bătrân, care a încercat să se apropie de el, fiind oprit de forţele de ordine. Bătrânul i-a reproşat fostului preşedinte că este responsabil de moartea celor doi copii ai săi, din anii 1993 şi 1994, care aveau concepţii monarhiste.

Potrivit reprezentanţilor SPP, bătrânul a încercat să arunce cu un ou spre Ion Iliescu.

Citeşte:

Ion Iliescu, primit cu ostilitate şi lovit cu monede la comemorarea eroilor Revoluţiei

Iliescu: Incidentul de la cimitirul Eroilor, un "act de provocare" organizat de "impostorul" Mărieş

PSD: "Manifestările" la care a fost supus Ion Iliescu sunt regretabile

Ion Iliescu, huiduit din nou la comemorarea eroilor Revoluţiei

Iliescu: Astfel de oameni sunt nişte dezaxaţi care trebuie ignoraţi cu desăvârşire

SPP i-a recomandat lui Iliescu să nu participe la comemorarea Revoluţiei - surse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici