Bazac: Avem bani pentru asigurarea salariilor până la sfârşitul anului

Ministrul Sănătăţii Ion Bazac a declarat, sâmbătă, că are bani pentru acordarea salariilor până la sfârşitul anului, dar şi pentru asigurarea programelor naţionale.

19 afișări
Imaginea articolului Bazac: Avem bani pentru asigurarea salariilor până la sfârşitul anului

Bazac: Avem bani pentru asigurarea salariilor până la sfârşitul anului (Imagine: Mediafax Foto)

"La întâlnirea cu Federaţia Sanitas l-am informat pe preşedintele organizaţiei despre faptul că nu se pune problema să nu avem bani pentru salarii. Avem bani asiguraţi pentru tot anul 2009, ceea ce cred că este foarte important", a declarat presi ministrul Sănătăţii, după inaugurarea Academiei Europene HIV-SIDA de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Matei Balş".

Totodată, el a precizat că în 2009 există fonduri şi pentru programele naţionale de sănătate prin care sunt alocate gratuit medicamente pentru mai multe tipuri de boli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici