Beat la volan: Un şofer din Botoşani a fugit de la locul accidentului şi apoi s-a întors să spună că altcineva conducea

Jandarmii din Botoşani au identificat, sâmbătă seara, un şofer care a produs un accident rutier, a abandonat maşina, iar câteva minute mai târziu a revenit să spună că altcineva se afla la volan. La analize a reieşit că şoferul avea 0,76 ml/l alcool pur în aerul expirat.

803 afișări
Imaginea articolului Beat la volan: Un şofer din Botoşani a fugit de la locul accidentului şi apoi s-a întors să spună că altcineva conducea

Beat la volan: Un şofer din Botoşani a fugit de la locul accidentului şi apoi s-a întors să spună că altcineva conducea

În seara zilei de sâmbătă, un echipaj de jandarmi care se afla în patrulare în municipiul Botoşani a fost oprit pe strada Tudor Vladimirescu, de o persoană care le-a relatat că şoferul unui autoturism implicat într-un accident rutier cu puţin timp în urmă a fugit pe strada I.C. Brătianu, abandonând maşina, transmite Jandarmeria Română.

Martorul a povestit că a încercat să îl oprească pe şofer, dar acesta a plecat. În scurt timp, şoferul s-a întors totuşi şi a pretins că altcineva a condus autovehiculul.

"Jandarmii au luat legătura telefonic cu persoana respectivă (n.r.: cea indicată de şofer), dar aceasta le-a relatat faptul că se află în alt judeţ în acel moment. Şoferul a fost condus la sediul inspectoratului pentru stabilirea identităţii, după care, la ora 22.00, a fost predat poliţiştilor rutieri veniţi la locul accidentului în vederea continuării cercetărilor", a declarat Marius Militaru, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române.

La analize a reieşit şi de ce a vrut să scape şoferul. Acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în urma testării alcoolscopice reieşind 0,76 ml/l alcool pur în aerul expirat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici