Bebeluş de 3 zile, abandonat în Olt într-o cutie din carton. Mama copilului este infirmieră la Spitalul Balş

Un bebeluş de 3 zile a fost găsit vineri, într-o cutie din carton, într-o casă abandonată din comuna Morunglav, judeţul Olt.

4428 afișări
Imaginea articolului Bebeluş de 3 zile, abandonat în Olt într-o cutie din carton. Mama copilului este infirmieră la Spitalul Balş

Bebeluş de 3 zile, găsit într-o cutie din carton, într-o casă părăsită din Olt. Mama a fost identificată

Poliţiştii olteni au fost sesizaţi că într-o casă abandonată din comuna Morunglav a fost găsit un bebeluş abandonat.

Oamenii legii au constatat că bebeluşul de 3 zile a fost abandonat într-o cutie din carton.

Bebeluşul era în viaţă, îmbrăcat si învelit cu o pătură şi a fost preluat de ambulanţă.

Mama copilului este infirmieră de la spitalul din Balş, au stabilit, vineri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, Mihaela Dicanu, mama bebeluşului abandonat într-o cutie de carton dintr-o casă părăsită din Morunglav are 40 de ani şi mai are acasă doi copii.

„S-a dispus o anchetă pentru rele tratamente aplicate minorului. Faţă de femeie se va dispune şi o expertiză medico-legală pentru a se vedea dacă a avut discernământ, dacă i-a fost afectat discernământul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mihaela Dicanu, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Balş.

Femeia este infirmieră la Spitalul din oraşul Balş.

Bebeluşul care avea doar 3 zile a fost abandonat într-o cutie din carton şi găsit de un localnic din Morunglav, care a anunţat Poliţia. Bebeluşul era în viaţă, îmbrăcat si învelit cu o pătură şi a fost preluat de ambulanţă.

Medicii slătineni au contactat reprezentanţii DGASPC Olt, iar asistenţii sociali vor prelua bebeluşul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici