Bebeluşul abandonat, săptămâna trecută, într-o scară de bloc din Vâlcea. O femeie s-a predat poliţiei

  • O femeie de 35 de ani s-a prezentat la Poliţia Râmnicu Vâlcea.
  • Ea era bănuită că a abandonat săptămâna trecută un bebeluş de cinci zile, în scara unui bloc din oraş.
1329 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul abandonat, săptămâna trecută, într-o scară de bloc din Vâlcea. O femeie s-a predat poliţiei

O femeie din Vâlcea s-a predat poliţiei după ce a abandonat un bebeluş într-o scară de bloc

„Poliţiştii au identificat o femeie de 35 de ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea faptei. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt”, au transmis luni reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Conform acestora, femeia s-a prezentat la sediul Poliţiei Râmnicu Vâlcea.

Poliţiştii au fost sesizaţi joi seara cu privire la faptul că, într-o scară de bloc din cartierul Ostroveni, a fost găsit un nou-născut abandonat.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că bebeluşul a fost abandonat într-un scaun de transport auto. La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de la ambulanţă, care a dus copilul la spital.

Medicii au stabilit că fetiţa are 5 zile şi este într-o stare generală bună.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici