Bebeluşul din comuna Pantelimon înjunghiat de tatăl său a murit

Bebeluşul înjunghiat de tatăl său, vineri, în comuna ilfoveană Pantelimon, a murit luni dimineaţă, la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, Florian Bica.

224 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul din comuna Pantelimon înjunghiat de tatăl său a murit

Spital (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

Medicul Florian Bica a precizat că bebeluşul a fost transferat la Spitalul Bagdasar-Arseni de la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde fusese dus, în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat de tatăl său.

Bărbatul care şi-a înjunghiat, vineri, copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Copilul avea 11 luni, el fiind dus, vineri, în comă la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde a fost operat, după ce la investigaţii s-a identificat un corp în cap.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Pantelimon", Ludmila Gheorghiu, declara atunci că bebeluşul este în stare foarte gravă, cu cel mai mic scor.

Mama copilului are o plagă la nivelul toracelui, fiindu-i montat un tub pleurostomă pentru un pneumotorax (un tub montat în pleură pentru eliminarea aerului care a intrat în această zonă prin înţeparea pleurei, n.r.), iar bunica acestuia are leziuni la nivelul scalpului şi al antebraţului, a mai spus doctorul Ludmila Gheorghiu.

Ea a precizat că cele două femei sunt echilibrate, sunt conştiente, iar viaţa lor este în afara oricărui pericol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici