Bărbatul care şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat preventiv

Bărbatul din comuna Pantelimon care şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis propunerea procurorilor Capitalei de a emite un mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.

600 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat preventiv

Bărbatul care şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia a fost arestat preventiv (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Decizia poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Capitalei, Cristina Radu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că bărbatul a fost audiat de procurori şi şi-a recunoscut fapta. Cristina Radu a precizat că bărbatul a declarat la audiere că şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia pe fondul unor conflicte familiale.

El a fost reţinut vineri seară pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă la omor calificat şi la omor deosebit de grav.

Bebeluşul înjunghiat de tatăl său are 11 luni, el fiind adus în comă la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde a fost operat, după ce la investigaţii s-a identificat un corp în cap.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Pantelimon", Ludmila Gheorghiu, a declarat că bebeluşul este în stare foarte gravă, cu cel mai mic scor.

Mama copilului are o plagă la nivelul toracelui, fiindu-i montat un tub pleurostomă pentru un pneumotorax (un tub montat în pleură pentru eliminarea aerului care a intrat în această zonă prin înţeparea pleurei, n.r.), iar bunica acestuia are leziuni la nivelul scalpului şi al antebraţului, a mai spus doctorul Ludmila Gheorghiu.

Ea a precizat că cele două femei sunt echilibrate, sunt conştiente, iar viaţa lor este în afara oricărui periocol, rămânând internate cel puţin 24 de ore pentru supraveghere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici