Bebeluşul înjunghiat în Pantelimon este operat, mama şi bunica sunt în stare stabilă

Bebeluşul înjunghiat în comuna ilfoveană Pantelimon este în comă, fiind dus în sala de operaţii, iar mama şi bunica acestuia sunt în stare stabilă şi rămân internate cel puţin 24 de ore pentru supraveghere, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Pantelimon", Ludmila Gheorghiu.

442 afișări
Imaginea articolului Bebeluşul înjunghiat în Pantelimon este operat, mama şi bunica sunt în stare stabilă

Bebeluşul înjunghiat în Pantelimon este operat, mama şi bunica sunt în stare stabilă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Mama şi bunica sunt echilibrate şi rămân în spital 24 de ore sub supraveghere. Ele sunt conştiente, iar viaţa lor este în afară de orice pericol. Bebeluşul a fost adus în comă şi va fi operat, pentru că la analize s-a indentificat un corp în cap", a spus doctorul Ludmila Gheorghiu.

Ea a precizat că mama bebeluşului are o plagă la nivelul toracelui, fiind-i montat un tub pleurostomă pentru un pneumotorax (un tub montat în pleură pentru eliminarea aerului care a intrat în această zonă prin înţeparea pleurei, n.r.).

Bunica bebeluşului are leziuni la nivelul scalpului şi al antebraţului.

Bebeluşul, care are 11 luni şi o săptămână, este în comă, cu cel mai mic scor, fiind dus în sală pentru operaţie, a mai spus medicul.

Ea a precizat că, din declaraţiile celor două femei, se pare că totul a pornit de la o "ceartă domestică".

Femeile au fost aduse la spital de cunoştinţe sau de rude, fiind speriate când au ajuns, a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sfântul Pantelimon".

Un bărbatul şi-a înjunghiat, vineri, copilul, concubina şi pe mama acesteia.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov a spus că vineri, la ora 13.40, s-a primit o sesizare că un bărbat în vârstă de 28 de ani şi-a înjunghiat copilul, concubina şi pe mama acesteia, în urma unor discuţii contradictorii.

Bărbatul a fost dus iniţial la Poliţia Pantelimon, de unde a fost preluat de procurori de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, care îl vor audia şi vor decide dacă emit pe numele lui ordonanţă de reţinere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici