Becali: Hoţii mi-au cerut bani ca să nu mă reclame

Omul de afaceri Gigi Becali a declarat, joi, că i-a pus pe cei care i-au furat maşina să-i dea declaraţii în acest sens, că hoţii i-au cerut 30.000 de euro pentru a-i restitui autoturismul şi apoi 50.000 pentru a nu-l reclama şi l-a acuzat pe şeful Poliţiei Capitalei că face pact cu infractorii.

25 afișări
Imaginea articolului Becali: Hoţii mi-au cerut bani ca să nu mă reclame

Becali: Hoţii mi-au cerut bani ca să nu mă reclame (Imagine: Mediafax Foto)

Becali a susţinut, la Realitatea TV, că le-a dat bani de taxi celor treicare i-au furat maşina şi că are înregistrări cu aceştia în timp ce îşi recunosc fapta.

Gigi Becali a spus că cei trei i-au cerut apoi 50.000 de euro pentru a nu face plângere împotriva sa, însă el nu a dat aceşti bani.

Referindu-se la percheziţia de la locuinţa sa, Gigi Becali a spus că au venit 30 de persoane şi a declarat că fără avocaţi şi fără televiziuni nu acceptă nicio percheziţie.

Poliţia Capitalei informează că trei persoane au fost sechestrate după ce maşina lui Gigi Becali a fost furată, acestea fiind "ridicate" de pe stradă, în urma unei acţiuni în forţă, soldată cu punerea lor în portbagajul unei maşini.

În baza autorizaţiilor emise de către instanţa de judecată, joi au fost efectuate opt percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, fiind conduse la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri şapte persoane, ca urmare a mandatelor de aducere întocmite de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, mai precizează Poliţia.

Astfel, poliţiştii au descins joi dimineţa în locuinţele lui Gigi Becali. În caz, printre cei care urmează să mai fie audiaţi se numără şi Ilie Alexandru, zis, Sandu Geamănu.

La sfârşitul lui ianuarie 2009, hoţii i-au furat lui Becali un MercedesS 500 4matic, pe care îl lăsase cu cheia în contact în faţa localului nepotului său, Lucian Becali. Dându-şi seama pe cine păgubiseră, hoţii au returnat singuri maşina câteva zeci de minute mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici