Berceanu: Platformele vagoanelor scoase din uz ar putea fi folosite pentru construcţia de podeţe

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat marţi, în localitatea suceveană Dorneşti, că platformele vagoanelor de marfă scoase din uz ar putea fi folosite pentru realizarea unor podeţe în zonele afectate de inundaţii.

25 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Platformele vagoanelor scoase din uz ar putea fi folosite pentru construcţia de podeţe

Berceanu: Platformele vagoanelor scoase din uz ar putea fi folosite pentru construcţia de podeţe (Imagine: Liliana Bujdei/Mediafax Foto)

Berceanu a spus că au existat primari care au cerut cu insistenţă ca aceste platforme scoase din uz să poată fi folosite pentru construcţia podeţelor.

El a precizat că ar putea fi date spre folosinţă, fie gratuit, fie la preţ de fier vechi, peste o sută de astfel de vagoane cu platformă din care s-ar putea face cu foarte mare uşurinţă podeţe solide pe care pot trece şi camioane.

Ministrul Transporturilor a mai spus că astfel de vagoane cu platformă scoase din uz ar putea fi repartizate în zonele afectate de inundaţii, dar şi în alte zone unde este nevoie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici