Bicicleta electrică poate reprezenta o alternativă la traficul obositor. Totuşi, românii rămân sceptici

  • Soluţia pentru traficul obositor de zi cu zi poate fi o bicicletă electrică
  • SUPER73-S1 atinge 40 de kilometri pe oră şi are o autonomie de 65 de kilometri
  • Românii cred că biciclete electrice sunt pentru leneşi
1759 afișări

Cred că şi tu te-ai săturat de timp pierdut în trafic, de nervi, oboseală, stres. Am o soluţie pentru tine – bicicleta electrică.

Cea mai nouă apariţie pe piaţă este o superbicicletă cu o alură robustă. Are suspensie pe pernă de aer, atinge 40 de kilometri pe oră şi are o autonomie de 65 de kilometri. Probabil nu ai nevoie de mai mult pentru deplasările zilnice.

Însă părerile bicicliştilor sunt destul de împărţite.

"Bicicleta electrică este o invenţie faină, pentru oameni leneşi. Dar, da, în momentul în care ai nevoie s-ajungi din punctul A în punctul B fără să transpiri, fără să faci sport, fără să dai la pedale, e folositoare", spune un biciclist.

"Este, cum să spun eu, o trecere spre motocicleta, adică, eu unul nu-i văd sensul, eu nu mi-aş lua o bicicletă electrică, pentru că m-ar face în primul rând sedentar", adaugă un alt biciclist.

"Eu sunt fan bicicletă electrică şi eu cred că e OK. Pentru că Bucureştiul e un oraş mare şi aglomerat şi atunci avem nevoie de bicicletă ca să ne deplasăm mai uşor", spune un alt biciclist.

Copil: Ar trebui mai degrabă să avem două biciclete, una cu pedale şi cealaltă pentru transport, ca să nu mai fie autobuze, să nu mai fie emisie de CO2 şi să nu mai fie toate aceste gaze de la maşini. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici