Bicicletele electrice, o alternativă pentru a ajunge la altitudine fără să depui efort mare la pedalare

  • Poţi să îţi iei încă 9 prieteni şi să explorezi zone sălbatice unde vei păstra distanţarea socială
  • Bicicletele electrice te ajută să prinzi 25 de km pe oră fără să depui efort mare la pedalare
  • Echipamentele sunt dezinfectate după fiecare client
  • Traseul poate dura o zi întreagă şi te costă 250 de lei, cu ghid inclus
  • Dacă vrei să îţi cumperi una, Jeep a scos bicicleta Bafang Ultra cu baterie de 750 W şi te costă 5.899 de dolari
2243 afișări

Lucian Bălaş, din Braşov, organizează trasee prin pădure şi la altitudine, pe munte. Grupurile pot să fie formate din maxim 10 persoane şi trebuie să păstreze distanţarea socială. Fie că eşti sportiv sau doar începător, poţi să pedalezi fără să simţi epuizare.

Trebuie să ai la tine şi o geacă de vânt şi ploaie pentru că pe munte vremea este schimbătoare. Traseele pot fi de 30 de km, cu o diferenţă de nivel de 1000 de metri.

Atingi 25 de km pe ora, iar după această viteză motorul iese din funcţiune.

În vreme ce bicicletele electrice obişnuite scoase de diverse companii au baterii de 250W, Jeep a implementat o baterie de propulsie continuă de 750W. Bafang Ultra costă 5899 de dolari. 

IULIA: E super şi nu credeam că o să fie atât de uşor să urc până aici. Am avut parte de vreme şi cu soare şi cu ceaţă.

LUCIAN BĂLAŞ, organizator: Te va ajuta să ajungi în multe locuri în care nu credeai că vei putea ajunge pedalând. Dacă nu pedalezi nu urcă, dar pedalând reuşeşti să urci pante mult mai abrupte decât ai face cu o bicicletă normală. Un alt avantaj este că uneşte generaţii. Poţi să mergi cu familia la o plimbare mult mai lungă şi toată lumea să fie fericită.

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici