Biciclist mort după ce a intrat într-un stâlp

Un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa, vineri, în localitatea Băicoi, din judeţul Prahova, după ce a lovit un stâlp, în timp ce mergea pe bicicletă. Biciclistul a fost rănit la cap şi a fost declarat decedat la locul accidentului.

1027 afișări
Imaginea articolului Biciclist mort după ce a intrat într-un stâlp

Biciclist mort după ce a intrat într-un stâlp

„Din primele date, la Băicoi, pe Bulevardul Unirii, un biciclist de 60 ani a intrat în coliziune cu un stâlp”, spun reprezentanţii IPJ Prahova.

Iniţial, poliţiştii au anunţat că bărbatul va fi transportat de urgenţă la spital deoarece, în urma impactului, a suferit o rană la cap şi este inconştient.

Ulterior, aceştia au informat că a fost declarat decesul biciclistului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici