Big Brother în Sectorul 5: Piedone cere montarea de noi camere, pe lângă cele 400 existente. LISTA străzilor unde vor fi amplasate

Primăria Sectorului 5 anunţă că sunt amplasate aproximativ 400 de camere de supraveghere, iar Cristian Popescu Piedone a cerut montarea de noi camere video: „Cetăţenii trebuie să ştie că există acest Big Brother care supraveghează. Putem vedea absolut tot ce mişcă în sector”.

377 afișări
Imaginea articolului Big Brother în Sectorul 5: Piedone cere montarea de noi camere, pe lângă cele 400 existente. LISTA străzilor unde vor fi amplasate

Big Brother în Sectorul 5: Piedone cere montarea de noi camere, pe lângă cele 400 existente. LISTA străzilor unde vor fi montate

Primăria Sectorului 5 anunţă că în sector sunt amplasate aproximativ 400 de camere care vizează în principal intersecţii, locuri de joacă, zonele adiacente şcolilor şi grădiniţelor şi parcări de reşedinţă.

Primăria a cerut într-o şedinţă cu cei din conducerea Poliţiei Locale ca în perioada imediat următoare să fie montate noi camere video, pentru o mai bună monitorizare a sectorului.

Primăria Sectorului 5 susţine că monitorizarea video a dus deja la scăderea ratei infracţionalităţii în Sectorul 5, fiind identificate mult mai rapid persoanele care nu respectă liniştea şi ordinea publică, dar şi cele care desfăşurau activităţi de comerţ stradal ilegal sau cele care aruncau sau depozitau deşeuri pe domeniul public.

„Cetăţenii trebuie să ştie că există acest Big Brother care supraveghează. Camerele sunt unele performante, deci putem vedea absolut tot ce mişcă în sector. În perioada următoare vom avea un număr şi mai mare de camere de supraveghere, pentru că locuitorii trebuie să aibă un trai liniştit şi sigur”, transmite Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Lista străzilor unde sunt montate camerele de supraveghere poate fi consultată AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici