Bihor: Fetiţă de doi ani dispărută din grădina casei bunicilor, găsită de un câine poliţist - FOTO

O fetiţă în vârstă de doi ani şi patru luni, care se afla la bunici, în comuna bihoreană Sârbi, iar la un moment dat a dispărut din grădina casei, a fost găsită de un câine poliţist după trei ore de la sesizarea făcută de tatăl copilei la 112.

1351 afișări
Imaginea articolului Bihor: Fetiţă de doi ani dispărută din grădina casei bunicilor, găsită de un câine poliţist - FOTO

Bihor: Fetiţă de doi ani dispărută din grădina casei bunicilor, găsită de un câine poliţist (Imagine: www.politiaromana.ro)

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de Poliţia Română, poliţiştii din Bihor au fost sesizaţi, sâmbătă seară, prin 112, de un bărbat din Recaş că fetiţa sa, aflată la bunici, în localitatea Sârbi, a dispărut în timp ce se juca în grădina casei.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale, de la ordine publică şi criminalistică, precum şi jandarmi şi angajaţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, care au început să o caute pe fetiţă.

La căutări a fost adus şi câinele poliţist Gom, un ciobănesc german, de nouă ani.

Câinele a luat urma fetiţei şi a ghidat poliţistul conductor până pe un câmp de lângă localitate, la aproximativ patru kilometri de locul de unde plecase fetiţa, aceasta fiind găsită, după aproape trei ore, într-un lan de grâu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici