Bihor: Un copil de patru ani şi-a ucis cu un cuţit sora de opt ani

Un copil în vârstă de patru ani din comuna bihoreană Cheriu şi-a ucis sora cu patru ani mai mare, înjungiind-o cu un cuţit, după ce fetiţa refuzase să îi dea o borsetă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bihor, procurorul Dorel Moţiu.

31 afișări
Imaginea articolului Bihor: Un copil de patru ani şi-a ucis cu un cuţit sora de opt ani

Bihor: Un copil de patru ani şi-a ucis cu un cuţit sora de opt ani

Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc sâmbătă seara, în satul bihorean Cheriu.

Băieţelul se juca împreună cu doi fraţi şi cu sora sa într-o cameră, iar la un moment dat copiii au început să se certe pe o borsetă lăsată în încăpere de tatăl lor. Fetiţa a refuzat să le-o dea, iar de supărare băieţelul a luat un cuţit din bucătărie şi i l-a înfipt în spate, a declarat procurorul Dorel Moţiu.

În urma incidentului fetiţa a fost transportată la Spitalul Municipal "Gavril Curteanu" din Oradea, însă în pofida intervenţiei de urgenţă a medicilor a murit pe masa de operaţie.

"Cadavrul copilei va fi supus unei expertize medico-legale pentru a stabili cauza exactă a morţii. Totodată, va fi sesizată Direcţia pentru Protecţia Copilului, ai căror asistenţi sociali vor urmări evoluţia copilului de patru ani şi vor lua măsuri dacă va fi nevoie", a spus Moţiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici