Bihor: Un mort şi un rănit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 79

Un bărbat a murit pe loc, iar un altul a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Oradea, sâmbătă, după ce autoturismul cu care circulau a ieşit de pe carosabil pe DN 79 şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului.

4 afișări
Imaginea articolului Bihor: Un mort şi un rănit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 79

Bihor: Un mort şi un rănit în urma unui accident rutier petrecut pe DN 79

Accidentul s-a petrecut la ieşirea din comuna bihoreană Leş, spre municipiul Salonta. Potrivit martorilor, şoferul unei Dacii care circula cu viteză a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar maşina s-a răsturnat în şanţul de la marginea drumului.

“În urma impactului, şoferul a decedat pe loc. Pasagerul din dreapta sa, un tânăr de 29 de ani a suferit politraumatisme, traumatism cranio-cerebral şi contuzie tioracică, fiind transportat la Unitatea de Primire urgenţe din Spitalul Clinic Judeţean Oradea”, a declarat dr Adrian Cassian, medicul SMURD care a acordat primul ajutor victimei.

O echipă de poliţişti ai Serviciului Circulaţie efectuează cercetări pentru a stabili cauzele accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici