Video Bijuterii din aur, nemarcate, descoperite de poliţiştii bucureşteni (VIDEO)

Poliţiştii bucureşteni au descoperit, marţi dimineaţă, într-un magazin de bijuterii din sectorul 3 al Capitalei, peste 30 de kilograme de obiecte de podoabă din aur, nemarcate, aceasta fiind una din cele mai mari capturi de acest gen din ultimii ani.

3 afișări

Surse din Poliţie au declarat că existau informaţii potrivit cărora administratorii firmei efectuau operaţiuni ilegale cu obiecte din aur, motiv pentru care poliţiştii au decis să percheziţioneze domiciliul acestora, locaţie unde se afla şi sediul firmei, precum şi magazinul pentru comercializarea bijuteriilor din metale preţioase.

Descoperirea celor 30 de kilograme de aur a fost o surpriză şi pentru poliţişti care apreciază că administaratorii firmei au strâns întreaga cantitate de aur pentru a o introduce brusc pe piaţă, acţiune acare le-ar fi adus venituri importante.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii continuau investigaţiile la sediul firmei respective.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici