Bilanţ negru de sărbători: 27 de morţi în accidente rutiere, în ultimele 72 de ore. Poliţiştii au reţinut aproape 400 de permise de conducere

Poliţiştii au reţinut, în a doua zi de Crăciun, aproape 400 de permise de conducere şi au dat amenzi de aproape 1,5 milioane de lei. S-au produs 15 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 8 persoane au murit, iar 12 au fost grav rănite.

1708 afișări
Imaginea articolului Bilanţ negru de sărbători: 27 de morţi în accidente rutiere, în ultimele 72 de ore. Poliţiştii au reţinut aproape 400 de permise de conducere

27 de morţi în accidente rutiere, în ultimele 72 de ore

Potrivit IGPR, în a doua zi de Crăciun, poliţiştii au organizat 176 de acţiuni, la nivel naţional şi au intervenit la 3.235 de evenimente, dintre care 2.796 au fost sesizate prin 112.

În urma activităţilor, au fost constatate 787 de infracţiuni, 121 de persoane fiind surprinse în flagrant delict.

De asemenea, au fost depistate 8 persoane urmărite naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 21 de măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 3.475 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.425.810 lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 118 infracţiuni la regimul rutier. Au fost reţinute 362 de permise de conducere şi retrase 56 de certificate de înmatriculare.

Activităţile au fost desfăşurate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Joi, la nivel naţional, s-au produs 15 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 8 persoane au decedat, iar 12 au fost grav rănite.

În ultimele 72 de ore au murit, 27 de persoane în aproape 60 de accidente rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici