Bilanţ Salvamont: 3 turişti morţi şi 142 de persoane salvate de pe traseele montane, în ultimele 48 de ore

Trei turişti au murit şi 142 de persoane au solicitat ajutorul salvamontiştilor pentru a fi evacuate de pe traseele montane în ultimele 48 de ore.

240 afișări
Imaginea articolului Bilanţ Salvamont: 3 turişti morţi şi 142 de persoane salvate de pe traseele montane, în ultimele 48 de ore

Bilanţ Salvamont: 3 turişti morţi şi 142 de persoane salvate de pe traseele montane, în ultimele 48 de ore

În total, salvamontiştii din întreaga ţară au avut sâmbătă şi duminică 134 de misiuni.

În timpul acestora, au fost salvate 142 de persoane, iar 59 de turişti au ajuns la spital fiind transportaţi de salvamontişti până la echipele de la ambulanţă şi SMURD.

De asemenea, salvamontiştii au recuperat din munţi trei cadavre care au fost predate IML.

Cele mai multe misiuni au avut loc în zona Sinaia-Predeal-Braşov. În plus, au mai fost primite peste 70 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre domeniile schiabile şi traseele turistice din zona montană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici