Bilanţul luptelor din Irpin, suburbie a Kievului. Între 200 şi 300 de civili au fost ucişi

Primarul din Irpin, suburbie a Kievului, a estimat că aproximativ 200 - 300 de civili au fost ucişi în lupte.

199 afișări
Imaginea articolului Bilanţul luptelor din Irpin, suburbie a Kievului. Între 200 şi 300 de civili au fost ucişi

Oleksandr Markuşin a declarat că 50 de militari ucraineni au fost omorâţi. Mai multe cadavre sunt încă prinse sub dărâmături.

Irpin a fost scena unor lupte intense timp de mai bine de o lună, fiind recuperat de două zile de către forţele ucrainene.

În urma bombardamentelor au rămas case arse, străzi goale, pline de moloz.

Oraşul Irpin avea 60.000 de locuitori înainte ca Ucraina să fie invadată. Acum, după săptămâni de lupte intense, oraşul este devastat: printre casele şi maşinile arse şi moloz nu se mai vede nimeni, cu excepţia unor câini vagabonzi şi a unor cadavre.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici