Bilanţul tragic al zilelor de Crăciun: 31 de morţi în 4 zile, pe şoselele din România

Patru oameni au murit şi 15 au fost grav rănite în 19 accidente produse în a treia zi de Crăciun. Bilanţul pe ultimele patru zile arată că au murit 31 de oameni în accidente rutiere.

499 afișări
Imaginea articolului Bilanţul tragic al zilelor de Crăciun: 31 de morţi în 4 zile, pe şoselele din România

Patru oameni au murit în accidente în a treia zi de Crăciun. Bilanţul pe 4 zile: 31 de morţi

Potrivit unui bilanţ IGPR, poliţiştii au organizat, vineri, 219 acţiuni pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice şi au intervenit la 3.055 de sesizări, dintre care 2.540 prin 112.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 4.736 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.796.200 de lei, iar, ca măsuri complementare, au confiscat bunuri de 12.759 de lei.

Poliţiştii au constatat, în ultimele 24 de ore, 800 de infracţiuni şi au surprins în flagrant delict 121 de persoane. De asemenea, au depistat 11 urmăriţi naţional sau internaţional, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 22 de măsuri preventive.

În trafic, poliţiştii rutieri au constatat 104 infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În cazul a 397 de conducători auto, a fost reţinut permisul de conducere, pentru abaterile constatate, fiind retrase şi 87 certificate de înmatriculare.

Vineri, la nivel naţional, s-au produs 19 accidente grave de circulaţie, în urma cărora 4 persoane au decedat, iar 15 au fost grav rănite.

Astfel, în ultimele patru zile, au murit 31 de persoane în circa 70 de accidente rutiere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici