Bilete online şi la trenurile Interregional Călători şi Softrans prin sistemul ARF

Sistemul de vânzare integrat de bilete tren funcţionează începând de vineri şi la trenurile Interregional Călători şi Softrans, a anunţat Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF).

510 afișări
Imaginea articolului Bilete online şi la trenurile Interregional Călători şi Softrans prin sistemul ARF

Sursa foto: Facebook/ARF - Autoritatea pentru Reformă Feroviară

Potrivit instituţiei, se pot cumpăra, astfel, prin aceeaşi interfaţă (bilete.infofer.ro) legitimaţiile de călătorie pentru rutele care au în deservire trenurile a cinci operatori de transport feroviar, şi anume CFR Călători, Transferoviar Călători, Astra Trans Carpatic, Interregional Călători şi Softrans SRL.

ARF anunţă că se fac demersuri ca şi ultimul operator privat de transport feroviar Regio Călători să finalizeze - în perioada următoare - programarea interfeţei aparţinând acestui operator cu sistemul Informaticii Feroviare.

„Printre avantajele sistemului Ghişeu Unic – Vânzare Online, amintim: vânzarea biletelor online pentru trenurile tuturor OTF-C, integrarea şi interconectarea sistemelor informatice ale OTF-C existente, funcţionarea în paralel cu actualele sisteme de vânzare online ale OTF-C”, transmite autoritatea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici