BIOGRAFIE: Florica Bejinaru, doctorand în sociologie în problema delincvenţei juvenile

Noul preşedinte al CSM, Florica Bejinaru, a fost consilier juridic la o fabrică de confecţii, în prezent doctorand în sociologie în problema delincvenţei juvenile.

477 afișări
Imaginea articolului BIOGRAFIE: Florica Bejinaru, doctorand în sociologie în problema delincvenţei juvenile

BIO: Florica Bejinaru, doctorand în sociologie în problema delincvenţei juvenile (Imagine: Bogdan Stamatin/MediafaxFoto)

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) şi-a desemnat, luni, noua conducere, în funcţia de preşedinte fiind desemnată judecătoarea Florica Bejinaru.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a decis, cu majoritatea voturilor exprimate, alegerea în funcţia de preşedinte a Floricăi Bejinaru, judecător la Tribunalul Mehedinţi.

Noua conducere a Consiliului Superior al Magistraturii îşi va începe mandatul la data de 12 ianuarie, dată la care vor înceta mandatele judecătorului Virgil Andreieş şi procurorul Bogdan Licu, care au condus CSM în ultimul an.

Florica Bejinaru, noul preşedinte al CSM, a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în 1986. Din septembrie 2001 este doctorand în sociologie în problema delincvenţei juvenile.

După absolvirea facultăţii, Bejinaru a lucrat, timp de cinci ani, consilier juridic la o fabrică de confecţii.

Din 1991 până în 1995 a fost judecător la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin. Din 1995 a devenit judecător la Tribunalul Mehedinţi, unde, după trei ani, în 1998, ajunge şeful secţiei penale. Rămâne în această funcţie până în 2005, când renunţă la conducerea instanţei, rămânând însă judecător, odată cu accederea în poziţia de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

În paralel, între 1999 şi 2000 este director adjunct al Institutului Naţional al Magistraturii, iar din 2001 este formator la această instituţie.

Vezi aici CV-ul Floricăi Bejinaru

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici