Bistriţa: Patru răniţi într-un accident pe DN 17 în care au fost implicate cinci maşini

Patru persoane au fost rănite, joi dimineaţă, pe DN 17, între localităţile Şieu Sfântu şi Şintereag, din judeţul Bistriţa-Năsăud, într-un accident în care au fost implicate cinci maşini, două autoturisme, un TIR, un autocar şi o cisternă.

43 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Patru răniţi într-un accident pe DN 17 în care au fost implicate cinci maşini

Bistriţa: Patru răniţi într-un accident pe DN 17 în care au fost implicate cinci maşini (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Dispecerul de serviciu de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Bistriţa-Năsăud a declarat că, din primele informaţii, şoferul unui TIR a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit de o cisternă parcată care a ricoşat în alte două autoturisme.

"Colegii care sunt la faţa locului mi-au spus că toţi cei patru răniţi se aflau într-un autoturism. Nu avem răniţi din autocar sau din alte maşini. Şoferul TIR-ului a pierdut controlul volanului, probabil că a adormit, şi a izbit o cisternă parcată, apoi aceasta a ricoşat în alte două maşini. Se fac acum măsurători la faţa locului ca să vedem ce s-a întâmplat. Din câte am înţeles, răniţii au fost transportaţi la spital, dar nu au răni grave", a spus sursa citată.

Dispecerul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud a declarat că la locul accidentului au fost trimise trei ambulanţe, printre care şi un echipaj de prim-ajutor.

Circulaţia pe DN 17 nu a fost întreruptă decât pentru scurt timp. Potrivit Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă nu a fost niciun pericol de explozie care să necesite intervenţia pompierilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici