Video Bistriţa: Şoarece mort, descoperit într-o sticlă de bere

O familie din Bistriţa a ajuns la spital, vineri, şi apoi la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, după ce a băut dintr-o sticlă de bere în care se afla un şoarece mort.

2 afișări

Victor şi Maria Zahn le-au relatat inspectorilor că au cumpărat, joi seara, de la un magazin de pe strada pe care locuiesc două beri, pe care le-au consumat după cină, fără să-şi dea seama că în una din ele era un şoarece sau pui de şobolan mort.

Bărbatul, care are obiceiul să clătească sticlele după ce acestea sunt goale, a văzut că se mişcă ceva înăuntru şi a răsturnat sticla. Spre groaza amândurora, în sticlă era cadavrul în descompunere al unei rozătoare. În jurul orei 1.00, femeii i s-a făcut rău, iar ambii soţi au mers la spital de teamă ca animalul să nu fi mâncat înainte otravă, iar ei să rişte să-şi piardă viaţa. Nu a fost însă cazul. Femeii i s-au administrat calmante şi a fost trimisă acasă.

Disperaţi, oamenii au sesizat magazinul şi apoi distribuitorul. Pentru că nimeni nu le-a cerut nici măcar scuze, vineri dimineaţa au ajuns la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor cu sticla şi rozătoarea din ea.

Inspectorii au început imediat o anchetă la magazin, apoi la distribuitorul de bere, însă principalul vinovat, în opinia lor, este producătorul, o firmă din judeţul Prahova.

"Vom face o anchetă la magazin, la distribuitor şi apoi îi vom sesiza pe colegii noştri din Prahova unde se găseşte producătorul berii, deoarece vinovăţia aparţine producătorului fiindcă în interior era o rozătoare în stare de descompunere. Producătorul riscă amenda maximă prevăzută de legislaţie între 25.000 de lei şi 100.000 de lei", a declarat Ioan Chira, inspector în cadrul OJPC Bistriţa-Năsăud.

Inspectorii OJPC Bistriţa-Năsăud spun că nu au mai avut de a face cu astfel de incidente de acum un deceniu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici