BLACK FRIDAY 2013: Mii de prahoveni au luat cu asalt magazinele

Mii de prahoveni au luat cu asalt raioanele de electronice ale hypermarket-urilor pentru a beneficia de reduceri la produsele electronice şi electrocasnice, aceste unităţi fiind o concurenţă serioasă pentru magazinele de profil, unul dintre ele oferind, pe lângă reduceri, transport gratuit în judeţ.

85 afișări
Imaginea articolului BLACK FRIDAY 2013: Mii de prahoveni au luat cu asalt magazinele

Mii de prahoveni au luat cu asalt magazinele pentru reducerile de Black Friday

Mii de persoane au trecut până în prezent pragul magazinelor care comercializează produse electronice sau pe cel al hypermarket-urilor, acestea pregătind promoţii de Black Friday, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Raioanele de electronice şi electrocasnice sunt cele mai aglomerate, având, potrivit vânzătorilor, de câteva zeci de ori mai mulţi clienţi decât într-o zi obişnuită.

Pentru a atrage clienţii, unul dintre hypermarket-urile din Ploieşti a semnalizat produsele cu discounturi masive, iar altul anunţă "De 11 X Black Friday", făcând referire la 11 zile de reduceri la raionul de electronice şi electrocasnice.

Pentru a atrage clienţii din afara Ploieştiului, un hypermarket oferă transport gratuit în tot judeţul pentru produsele de mari dimensiuni cumpărate în această perioadă.

Reprezentanţii magazinelor specializate în vânzarea de produse electronice şi electrocasnice spun că oamenii au cumpărat în special LCD-uri, LED-uri, tablete, dar şi aspiratoare, ale căror preţuri au pornit de la câteva zeci de lei.

"Am avut tot raftul acesta plin de aspiratoare la 99 de lei. Nu mai avem nici măcar unul. S-au dat foarte repede, mai ales că sunt de firmă", spune unul dintre consultanţii de vânzări al unui retailer de electronice şi electrocasnice.

Un alt consultant de vânzări spune că deşi au reduceri desmnificative, de până la 45 la sută, la e-book-uri, acestea nu sunt căutate.

După valul de clienţi care au mers în magazine dimineaţă, pentru a nu rata cele mai bune oferte, alte mii de persoane au luat cu asalt magazinele după ora 16.00, după terminarea programului de lucru.

Nu doar magazinele de electronice au oferte speciale de Black Friday. Unul dintre dealerii de autovehicule din Ploieşti, care vinde maşini japoneze, anunţă că, începând de vineri, aplică discounturi care, pentru unele modele de autoturisme, depăşesc 5.000 de euro.

Ofertele de Black Friday sunt valabile, în unele magazine, şi în zilele următoare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici