Blaga: ACL cere PSD ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai stea ”la dospit”, ci să fie respinsă

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, la finalul şedinţei ACL, că parlamentarii PNL şi PDL vor solicita ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai fie ”ţinută la dospit” de către PSD, ci să fie supusă votului în plenul Camerei Deputaţilor şi respinsă.

353 afișări
Imaginea articolului Blaga: ACL cere PSD ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai stea ”la dospit”, ci să fie respinsă

Blaga: ACL cere PSD ca Legea amnistierii şi graţierii să nu mai stea ”la dospit”, ci să fie respinsă (Imagine: Shutterstock)

”Vom cere, după alegerea noului Birou al Camerei, punerea pe ordinea de zi cât mai rapid a legii graţierii şi amnistierii, pentru că ne putem aştepta ca domnul Ponta să se gândească să suspende pentru vreo două ore şi Codul penal, ca să-şi rezolve problemele pe care le are cu principalii lui susţinători”, a declarat Blaga.

Liderul PDL a menţionat că ACL va vota pentru respingerea proiectului de lege astfel încât acesta să nu mai fie ţinut ”la dospit” de către PSD.

De asemenea, el a menţionat că se va solicita repunerea pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor proiectul de lege prin care se anulează taxa suplimentară de 7 eurocenţi acciză la carburant şi taxa pe stâlp.

La rândul său, preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a spus că ACL va solicita din nou ca voturile pentru ridicarea imunităţii parlamentarilor să fie ”la vedere”, dar şi promovarea votului prin corespondenţă şi a legii prin care prima intabulare a terenurilor ar fi gratuită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici