Blaga consideră că nu întreaga vină o au poliţiştii în cazul bătrânului bătut la Craiova

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Vasile Blaga, consideră că nu e corect ca întreaga vină să fie atribuită poliţiştilor în cazul bătrânului bătut pe trecerea de pietoni la Craiova, dând de înţeles că procurorul de caz ar fi trebuit să fie mai ferm.

16 afișări
Imaginea articolului Blaga consideră că nu întreaga vină o au poliţiştii în cazul bătrânului bătut la Craiova

Blaga consideră că nu întreaga vină o au poliţiştii în cazul bătrânului bătut la Craiova (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Nu e corect să se arunce vina doar asupra poliţiştilor. Procurorul ce a aşteptat ?", a declarat, pentru ziarul Gândul, ministrul Blaga.

Ministrul de Interne susţine că şi procurorul care a instrumentat cazul are partea sa de vină pentru că poliţiştii nu au găsit imaginile filmate de camerele de supraveghere la incidentul de la Craiova, potrivit postului Antena3 .

Pavel Rentea, în vârstă de 62 de ani, a ajuns, în 2 aprilie, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a fost bătut de Cosmin Drăgan (22 ani), care se afla la volanul unui autoturism BMW şi care s-a enervat pentru că bărbatul ar fi traversat prea încet strada. În urma incidentului, tânărul a fugit de la faţa locului, abandonându-şi victima în stradă.

Medicii de la SMURD ajunşi la faţa locului l-au găsit bărbat în stop cardio-respirator şi l-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, acesta decedând din cauza complicaţiilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici