Blaga s-a întâlnit cu şefii Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi IGSU

Şeful Jandarmeriei Române, Costică Silion, cel al Poliţiei de Frontieră, Nelu Pop, şi cel al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), Vladimir Secară, s-au întâlnit, joi, cu ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga.

45 afișări
Imaginea articolului Blaga s-a întâlnit cu şefii Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi IGSU

Ministrul interimar al Internelor, Vasile Blaga (Imagine: Tibi Bologh/Mediafax Foto)

Primii care au ieşit de la discuţii au fost Costică Silion şi Nelu Pop.

Chestorul Nelu Pop a declarat că Blaga le-a transmis dispoziţii pentru următoarea perioadă şi le-a spus să-şi facă datoria în continuare, fiecare pe linia sa de activitate.

Anterior, Blaga s-a întâlnit cu ministrul demisionar, Dan Nica.

La ieşirea din sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor, Nica a spus că a discutat cu Vasile Blaga despre probleme financiare, care ţin de minister, şi bugetare, referitor la bugetul anului 2010, precum şi "lucruri care se discută între miniştri".

Întrebat dacă schimbarea sa cu Blaga nu i se pare rapidă, Nica a răspuns negativ, adăugând la finalul declaraţiilor că miniştrii PSD se pregătesc pentru o revenire la anul.

În acelaşi timp cu Nica a plecat de la minister şi fostul şef DGIPI, Gelu Drăjneanu, care, întrebat de ce şi-a dat demisia, a răspuns că i se pare mai profitabilă cariera de avocat, mai ales în urma legii cumulului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici