Blocaje de scurtă durată pe mai multe drumuri din Suceava

Circulaţia rutieră se desfăşura în condiţii grele, vineri dimineaţă, în judeţul Suceava, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului, pe mai multe trasee naţionale şi judeţene fiind înregistrate blocaje de scurtă durată.

3 afișări
Imaginea articolului Blocaje de scurtă durată pe mai multe drumuri din Suceava

Blocaje de scurtă durată pe mai multe drumuri din Suceava

Prefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, a declarat, vineri, că circulaţia rutieră a fost restricţionată pentru autovehiculele mai mari de 3,5 tone pe DN17A, între Moldoviţa şi Suceviţa şi că se circulă cu greutate pe DN17, între Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, Suceava - Fălticeni şi Suceava - Siret, pe unele porţiuni perpendiculare cu direcţia vântului formându-se suluri de zăpadă.

El a spus că utilajele de deszăpezire se află în zonele respective, alături de echipaje ale Poliţiei Rutiere, pentru a debloca circulaţia, menţionând că cele mai mari probleme sunt create de TIR-urile neîncărcate şi nepregătite pentru condiţii de iarnă.

Pe drumurile judeţene, sunt mai multe blocaje fie pe un fir, fie pe ambele sensuri, dar, în pofida faptului că utilajele de deszăpezire sunt în zonele respective şi îndepărtează zăpada pe carosabil, din cauza viscolului aceasta este depusă la loc, determinând noi blocaje rutiere. Printre zonele unde s-au înregistrat astfel de blocaje temporare se numără Suceava - Berchişeşti, Muşeniţa - Dumbrăveni, Salcia - Vereşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici