Blocaje rutiere şi maşini avariate în urma furtunii din Capitală

Principalele bulevarde ale Capitalei sunt blocate, luni, începând cu orele prânzului, din cauza precipitaţiilor abundente şi a furtunii, fenomene meteo din cauza cărora s-au prăbuşit mai mulţi copaci, fiind înregistrate doar pagube materiale.

1 afișare
Imaginea articolului Blocaje rutiere şi maşini avariate în urma furtunii din Capitală

Blocaje rutiere şi maşini avariate în urma furtunii din Capitală

Potrivit Dispeceratului Primăriei Capitalei, mai mulţi copaci smulşi în urma furtunii de luni din Capitală au căzut pe carosabil, blocând traficul. Totodată, mai multe maşini au fost avariate de crengile rupte în urma furtunii, pagubele materiale fiind însemnate.

Traficul rutier din zona Gării de Nord a fost blocat, luni, timp de peste o oră, din cauza unui copac cu o înălţime de peste 20 de metri care a fost smuls din rădăcini de vântul puternic şi a căzut pe carosabil, la intersecţia străzilor Gheorghe Duca cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza (sectorul 1). Copacul a căzut peste un tramvai, incidentul nefiind soldat cu victime.

Angajaţii Administraţiei Domeniului Public sector 1 şi ai RATB au intervenit pentru deblocarea drumul, rraficul rutier în zonă fiind reluat în jurul orei 15.00.

De asemenea, circulaţia rutieră a fost blocată pe Şoseaua Kiseleff (sensul spre DN1), în apropierea Pieţei Presei Libere, unde mai multe crengi de copac au fost smulse de vânt şi au căzut în carosabil.

În sectorul 2, pe Şoseaua Ştefan cel Mare, un copac căzut pe carosabil în zona Aleea Circului, blocând circulaţia rutieră, însă nu s-au produs pagube materiale.

În schimb, în câteva zona din sectorul 3, pomii căzuţi din cauza vântului au distrus cinci maşini - două maşini pe strada Pictor Gheorghe Tătărescu şi alte trei pe strada Sergent Bonea Marin.

În centrul Capitalei, în zona Piaţa Universităţii furtuna a smuls mai multe crengi de copac, care au rămas prinse în firele de telefonie.

Autorităţile locale de sector au intrat în stare de alertă, angajaţii Administraţiilor Domeniului Public fiind pe teren fie pentru a debloca străzi, fie pentru a toaleta copaci din jurul unor obiective sociale, cum ar fi şcoli, spitale, grădiniţe, primării etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici