Blocuri din Bucureşti fără apă caldă. Zona în care se înlocuiesc conducte

Se înlocuiesc conducte vechi de peste 30 de ani în intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab. Termoenergetica Bucureşti anunţă că oamenii rămân fără apă caldă.

1750 afișări
Imaginea articolului Blocuri din Bucureşti fără apă caldă. Zona în care se înlocuiesc conducte

Blocuri din Bucureşti fără apă caldă. Zona în care se înlocuiesc conducte

Termoenergetica anunţă lucrări de reparaţii în intersecţia dintre Calea Călăraşi şi strada Matei Basarab, prin care se înlocuiesc aproximativ 300 de metri liniari de conductă cu diametrul de 300mm. În această zonă reţeaua termică are o vechime de 30 de ani, anul punerii în funcţiune fiind 1993.

Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este 17 mai 2023, iar pe perioada desfăşurării intervenţiilor, alimentarea consumatorilor cu agent termic pentru apă caldă fiind întreruptă.

„Menţionăm faptul că tronsonul pe care se lucrează este unul poziţionat la capătul reţelei, fapt ce face imposibilă alimentarea din alt sens. De asemenea, montarea unui provizorat suprateran nu a putut fi realizată, deoarece ar fi împiedicat desfăşurarea circulaţiei rutiere. Clienţii au la dispoziţie informaţii prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum şi prin aplicaţia Termoalert”, transmite compania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici