BoardingPass: Avioanele care urmau să aterizeze la Băneasa, redirecţionate la Otopeni

  • Mai multe avioane care urmau să aterizeze vineri după-amiază la Băneasa au fost redirecţionate la Otopeni,
  • Un Boeing 767 Omni Air a rămas pe pistă după ce trenul de aterizare principal de pe partea strângă a avionului a cedat la aterizare
4103 afișări
Imaginea articolului BoardingPass: Avioanele care urmau să aterizeze la Băneasa, redirecţionate la Otopeni

Sursa FOTO: BoardingPass

Mai multe avioane care urmau să aterizeze vineri după-amiază la Băneasa au fost redirecţionate la Otopeni, din cauza incidentului aviatic, potrivit boardingPass.ro.

„Mai multe avioane care urmau să aterizeze în această după-amiază la Băneasa au fost redirecţionate la Otopeni din cauza faptului că pista aeroportului Băneasa este încă indisponibilă din cauza Boeingului 767 Omni Air care a rămas pe aceasta după ce trenul de aterizare principal de pe partea strângă a avionului a cedat la aterizare”, se arată pe site-ul boardingPass.ro.

Conforkm aceleiaşi surse, Boeing-ul 767-300ER Omni Air implicat în incidentul aviatic de vineri este încă pe pista aeroportului Băneasa.

„Compania americană Omni Air are la Bucureşti de câteva săptămâni un Boeing 767-300ER de rezervă, însă acesta nu poate decolaspre SUA deoarece pista este blocată”, adaugă sursa citată.

Un avion care făcea o cursă specială a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Băneasa. În avion erau 68 de persoane care au fost evacuate în siguranţă.

„Un avion care făcea o cursă cu regim special, la aterizare a avut probleme cu trenul principal, aşa că a blocat pista. Au fost 68 de persoane evacuate în siguranţă. Echipajele de pompieri şi ambulanţa au fost prezente, nu a fost nevoie de intervenţie. Acum investighează cei de la AIAS (Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile)”, a declarat Valentin Iordache, purtător de cuvânt CNAB (Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti).

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici