Boc a ajutat militarii la deszăpezirea A1, cu lopata: Am antrenament din tinereţe

Premierul Emil Boc a cerut, joi, o lopată militarilor care ajutau la deszăpezirea autostrăzii Bucureşti-Piteşti, şi a curăţat drumul de zăpadă alături de aceştia pentru câteva minute, spunându-le jurnaliştilor prezenţi că are antrenament şi experienţă în "mânuirea" lopeţii.

2469 afișări
Imaginea articolului Boc a ajutat militarii la deszăpezirea A1, cu lopata: Am antrenament din tinereţe

Boc a ajutat militarii la deszăpezirea A1, cu lopata (Imagine: Ovidiu Popa/Mediafax)

"Am antrenament din tinereţe. Se vede după cum mânui lopata", a spus premierul, întrebat dacă mai are energie după ce a coordonat noaptea trecută Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

El a fost întrebat de jurnalişti şi dacă nu îi este frig, având în vedere că nu poartă căciulă şi mănuşi.

"Păi dacă mie mi-e frig, ce să zică oamenii aceştia care sunt toată ziua în ger şi frig? Eu ce să mă plâng...", a răspuns premierul.

Boc a inspectat, alături de miniştrii Transporturilor şi Apărării, Anca Boagiu şi Gabriel Oprea, modul în care se efectuează deszăpezirea A1.

Premierul a solicitat celor doi miniştri să folosească echipamentele armatei, inclusiv tancuri cu şenile, pentru operaţiunile de deszăpezire în cazuri de urgenţă, arătând că astfel de cazuri sunt înregistrate în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Călăraşi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici