Boc a cerut o locuinţă de protocol, dar RA-APPS nu are spaţii

Premierul Emil Boc a solicitat Secretariatului General al Guvernului, instituţie în subordinea căreia funcţionează RA-APPS, să îi pună la dispoziţie o locuinţă de protocol, dar regia nu dispune încă de un astfel de spaţiu care să fie liber şi aşteaptă eliberarea unei locuinţe de foşti demnitari.

17 afișări
Imaginea articolului Boc a cerut o locuinţă de protocol, dar RA-APPS nu are spaţii

Boc a cerut o locuinţă de protocol, dar RA-APPS nu are spaţii (Imagine: Mediafax Foto)

"Premierul a făcut, cu mult timp în urmă, o solicitare pentru a i se atribui o locuinţă de protocol, dar în prezent nu există nicio astfel de locuinţă disponibilă. Astfel de locuinţe fie sunt ocupate de către demnitari în funcţie sau de foşti demnitari, fie nu au gradul de reprezentare cerut pentru un prim-ministru. Am făcut adrese către persoanele care nu mai au dreptul să ocupe locuinţe de protocol, cerând eliberarea acestora, şi sperăm să aibă demnitatea şi onoarea de a le părăsi în termenul legal, pentru a nu se ajunge în instanţă', a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu.

Ea a precizat că, din câte cunoaşte, premierul îşi plăteşte din propriul buzunar chiria la apartamentul pe care îl ocupă în Bucureşti.

Potrivit legii, locuinţele de protocol trebuie eliberate în termen de 60 zile de la data expirării mandatului de demnitar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici