Boc a mers printre tirurile blocate pe centura Capitalei: Nu mă aşteptam să ningă aşa mult

Premierul Emil Boc a mers, joi seară, printre tirurile blocate pe centura Capitalei, interesându-se de situaţia şoferilor şi spunând că se aştepta să ningă, dar nu în cantităţi atât de mari.

719 afișări
Imaginea articolului Boc a mers printre tirurile blocate pe centura Capitalei: Nu mă aşteptam să ningă aşa mult

Boc a mers printre tirurile blocate pe centura Capitalei: Nu mă aşteptam să ningă aşa mult (Imagine: Mihaela Cojocariu/Arhiva Mediafax Foto)

"Mă aşteptam să ningă, nu e o surpriză să ningă în această perioadă, dar nu să fie formate troiene de zăpadă înalte de trei metri", a spus Boc.

El a arătat că în prezent 260 de maşini sunt blocate pe centura Capitalei, că este îngrijorat de situaţia din judeţele Constanţa şi Tulcea, dar că toate persoanele aflate în dificultate pot avea încredere în autorităţi.

Premierul a vizitat şi un centru de adăpost amenajat într-o unitate a Jandarmeriei de pe centura Capitalei, spunând că în această locaţie sunt cazaţi inclusiv copii.

Ultimele date ale autorităţilor, prezentate joi seara de premierul Emil Boc, relevă că peste o mie de autovehicule sunt blocate la această oră în trafic, în condiţiile în care datele anunţate anterior indicau doar 650 maşini aflate într-o astfel de situaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici